PERHATIAN: Masih Tercari-Cari Cara Mudah Untuk Mem!kat Wanita Idaman?

ANDA MASIH SINGLE ??

DAH CUBA MACAM2 ??

TAPI SI DIA TETAP TAK RESPON...

JANGAN RISAU, anda tak keseorangan. 90% kaum laki mengalami masalah seperti ANDA.

Sebab tu kami rekemen sangat2 PHEROPRIME ni

Tak Percaya? Jom tengok video bawah ni sekarang.

PHEROPRIME tu ape?

PHEROPRIME Perfume – Minyak Wangi Pemi kat Wanita yang mempunyai kelasnya yang tersendiri dalam cara atau teknik memi kat dan menawan hati sidia. Gunakan PHEROPRIME, sejenis hor mon pemi kat wanita semulajadi anda boleh

M E M I K A T, M E M P E R S O N A, M E N G U J A, dan M E N G G O D A

Betul ke PHEROPRIME ni sangat berkesan ?

4.5/5

Jom Kita Tengok Apa Kata Pengguna Yang Lain..

Cara Penggunaan PHEROPRIME

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin  PHEROPRIME mampu membantu anda menyelesaikan masalah kurang berkeyakinan, memperbaiki hubu.ngan yang renggang, serta masalah bau badan.  Lebih 10 tahun dipasaran dan dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnya.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

MENYESAL KORANG JIKA X GRABB SEKARANG!!

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

MAKLUMAT “ITEM” BARANG AKAN DIRAHSIAKAN DEMI MENJAGA PRIVACY PELANGGAN

CEPAT!! Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat! Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam …

PILIHAN PAKEJ

Product
Quantity
Price
SET OFFER 1 BOTOL
Free Postage
RM70.00
PALING LARIS
SET COMBO 2 BOTOL
Free Postage & Ring Tahan Lama
RM100.00
SET BORONG 3 BOTOL
Free Postage, Ring Tahan Lama & Sarung Berduri
RM140.00

Billing details

Malaysia

Your order

Product Total
SET OFFER (1 botol)  × 1 RM70.00
Subtotal RM70.00
Shipping
Total RM70.00
  • ✔️Bayar pada posman
    ✔️Caj COD Rm10
    ✔️Barang Sampai 3-5hari Waktu Berkerja

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Pembelian RM100 keatas berpeluang memenangi sebuah motosikal Y15ZR, telefon pintar iPHONE 12. atau kerusi Gaming.

Tiada Cas Penghantaran

100% Free Seluruh Malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN LAZIM

Kelebihan utama :

1. Lebih mata memandang dan senyuman ke arah anda
2. Anda akan dilihat lebih menarik dari segi seksual
3. Lebih temujanji dan hubungan seksual
4. Memperbaiki hubungan yang anda ada sekarang
5. Lebih pesona ketika berasmara
6. Wanita akan lebih relaks dan lembut dengan anda
7. Wanita akan mula rasa ingin berbual dengan anda
8. Meningkatkan konfiden anda
9. Lelaki-lelaki akan merasa aura kejantanan anda
10. Hubungan secara / perniagaan /pekerjaan / peribadi akan jadi lebih bagus

Diantaranya:

  • Androstadienone
  • Androstatrione
  • Androstenol
  • 3-epi-Androstenol
  • Androstenone
  • Androsterone
  • 3-epi-Androsterone
  • Dehydroepiandrosterone
  • Estratetraenol
  • Social hormones

Mudah. Titiskan Phero PRIME(1-3 titis) pada nadi pergelangan tangan dan sapukan sedikit pada leher dan belakang telinga atau pada pakaian anda. Phero PRIME akan bersatu dengan peluh anda dan akan menghasilkan satu bau yang amat unik, ini akan membuatkan kebanyakan wanita tidak senang duduk!

Pheromones Phero PRIME kami dapat bertahan sekurang-kurangnya 6-12 jam apabila dikenakan pada pakaian.

Seperti testimoni pelanggan-pelanggan yang sudah mengalaminya sendiri, yang pasti anda akan dapat pujian tentang bau, kerana bau PheroPRIME tidak seperti wangian biasa, dan seterusnya anda akan mengalami kesan-kesan yang lebih serius seperti diminati, disanjungi, disukai ramai, rasa yakin, lebih aura, senang berurus niaga, orang disekeliling selesa dengan anda, jika sudah berkahwin, pasangan anda akan lebih ghairah ketika bersama.

Tidak ada kesan sampingan, menggunakan bahan natural dan tidak berunsurkan amalan negatif.

Boleh. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan atau alchohol. Tiada Alchohol.Boleh di pakai untuk solat.

Kebanyakan jenama lain, mempunyai campuran pheromones yang tidak seimbang, Phero PRIME dicipta bukan untuk memikat binatang atau haiwan. Ia dirumus untuk memikat manusia. Kebanyakan produk pheromones yang berada di pasaran, menggunakan pheromones sintetik haiwan, kerana ia murah dan mudah untuk dihasilkan secara banyak. Phero PRIME bukan mengenai kuantiti, tetapi ia mengenai kualiti dan dicipta khusus untuk memikat manusia.

Apa yang akan anda miliki nanti adalah pheromones sintetik manusia yang tinggi nilainya, pada gred yang paling tulen, 100% (androstenone) 5-Alpha-Androst-16-En-3-One tiada campuran pheromones lain. Tetapi Phero PRIME tidak berhenti di situ, produk lain mendakwa paling berkuasa, tetapi Phero PRIME adalah satu-satunya jenama yang dikeluarkan oleh makmal Novartis Lab di Sweden yang dibenarkan dijual di USA dan ASIA dengan 25x ganda kepekatan bahan aktif. Ini bermakna 2.5 kali ganda lebih kuat dari jenama-jenama pheromones terkemuka! Bandingkan kami dengan pesaing-pesaing yang ada, anda akan dapati, tiada produk lain yang boleh menandingi Phero PRIME dalam pasaran sekarang

Untuk Bayaran Secara Manual Boleh Whatsapp Ke Kami

All Right Reserved. SUPERFOOD DISTRIBUTION SDN BHD

4297, Tingkat 1, Rumah Burung Walet , Kg Seberang Jerteh , Jalan Seberang Jerteh , 22000 Jerteh Terengganu.

Tel: +6011-61355211 l Email: adminmalaysia@shoppinglah.com

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...